Citroën lanserer DeSign5

En designkonkurranse for innovative talenter i den norske moteverden

Når Citroën denne våren presenterer den nye Citroën DS5, har det franske bilmerket valgt en ny og utradisjonell måte å introduserer bilmodellen på i Norge. I samarbeid med Norwegian Fashion Institute lanserer Citroën Norge DeSign5 - en designkonkurranse for fem unge, innovative talenter fra den norske moteverden. De har alle fått i oppgave og designe det ultimate kjøreantrekket, som komplimenterer og tolker den nye Citroën DS5`s designmessige og tekniske verdier og detaljer.

Citroën Norge og Norwegian Fashion Institute har i felleskap valgt ut de fem norske designerene til prosjektet: Helje Hamre, L&J, Kevin Azzopardi, T-Michael og Mardou&Dean. De har alle blitt introdusert for Citroën DS5 i Norge, og de har også fått bilen til rådighet, slik at de kan kjøre den og lære den å kjenne.

Følg prosessen

På Design5 prosjektets egen blogg blog.ds5.citroen.no kan man se designerenes individuelle møter med bilen, samt høre deres historie om forholdet deres til det franske, historiske bilmerket. Du kan også følge designerenes designprosess både på bloggen, Facebook og på Twitter. Designerene oppdaterer daglig med nyheter, kommentarer og bilder.

DeSign5-konkurransen avgjøres 17 april med et stort show i Oslo. Designerene viser da frem kreasjonene sine i lekre omgivelser, og en prestisjefull jury vil avgjøre hvem av de fem som vinner hele 55.555 kroner.

Juryen består av Frank Remme, Gisle Mardal, Elisa Røtterud samt en representant fra Citroën.