© costume.no

Columbine Smille for Day Birger Et Mikkelsen

Se filmen fra kampanjebildene av vakre Columbine ble tatt!

DAY BIRGER ET MIKKELSEN er stolte av å kunne presentere sitt nye ansikt for vår- og høstkampanjene og AW13 kampanjene - Columbine Smille. Columbine er en velkjent blogger og moteredaktør, og har vært en av de mest innflytelsesrike personene på den svenske mote-scenen i flere år.

Columbines sterke personlighet kombinert med hennes gode forståelse for stil og mote, komplementerer DAY BIRGER ET MIKKELSEN på en perfekt måte - som har som mål å alltid fortelle spennende historier og nyheter.

- Columbine representerer akkurat det vi står for nå og hva vi ønsker for fremtiden. Gjennom å kombinere vår bohemske arv med de pågående trendene forsterker vi vårt manifest som er å være moderne, klassiske og etiske, sier Keld Mikkelsen, grunnlegger og CEO hos DAY BIRGER ET MIKKELSEN.

Kampanjen, som ble fotografert i Keld Mikkelsens hjem, formidler en fin kombinasjon mellom Columbines eksklusive stil og en varm samt upretensiøs følelse. Nøkkelordene for DAY BIRGET ET MIKKELSEN - klassisk, bohemsk og moderne - kan man se gjennom hele kampanjen som inkluderer klassiske tunikaer så vel som sesongens it-plagg.