Costume nominert til Årets magasin og Årets forside

– Det betyr mye for Costume å bli nominert til Årets magasin og Årets forside igjen. Det er et bevis på vår posisjon i markedet og at alt vårt harde arbeid blir lagt merke til på en positiv måte, sier Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz.

Årets Mediepriser i regi av Mediebedriftenes Landsforening er Norges største mediekonkurranse, og er den viktigste prisutdelingen for aviser og magasiner i Norge. Selve prisutdelingen finner sted i Bergen den 10. mai, med over 500 fra Norges mediebransje samlet.

Bonnier har kun vunnet den prestisjetunge prisen Årets magasin én gang tidligere. Nemlig da Costume vant Årets magasin og Årets forside i 2017.

Prisen Årets magasin deles ut til det magasinet som har utmerket seg mest i Norge i 2022. Kåringen til Årets magasin er basert på en sterk redaksjonell innsats fra Costume det siste året.

Nominasjonen av Årets forside er basert på de fire forsidene som prydet septemberutgaven 2022, en eksklusiv haute couture-spesial fotografert i Paris av stjernefotografen Desiree Mattsson, med den norske supermodellen Signe Veiteberg.

– Det betyr mye for Costume å bli nominert til Årets magasin og Årets forside igjen. Det er et bevis på vår posisjon i markedet og at alt vårt harde arbeid blir lagt merke til på en positiv måte. Vi gleder oss til selve prisutdelingen og går for gullet, sier sjefredaktør i Costume Norway, Kine B. Hartz.

Klikk deg gjennom galleriet under for å se de fire vakre coverne som er Costumes hyllest til moten.