© Julie Pike

Den store kjærligheten

Tre par, tre kjærlighetshistorier. Møt Jenny Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad, Camilla Pihl og Peter Peters, og Thomas Seltzer og Cecilie Caroline Waade.

Oppvaskhansker som ser ut som høner, gummistøvler med bart, enorme magneter, én-til-én-plakat av Michael Jackson - sånne ting er det Thomas Gullestad (32) pleier å kjøpe til Jenny Skavlan (26) når han er ute og reiser. Men nå hadde han vært på selveste Tiffany i USA. En diamantring i en turkis eske. «Det er så langt fra en syngende plastfisk man kan komme», tenkte han. Men det passet liksom aldri å gi den til henne. Hun var alltid så opptatt. Så den lille esken ble liggende der etter at han kom hjem. I bagen hans. Uke etter uke.

Det skjedde en helt vanlig fredag. De hadde vært ute med noen venner. Tatt noen øl. Men da de andre dro videre, dro de hjem. Og det var da det bare glapp ut av ham. At han hadde en ekstra gave til henne fra USA.

  • Å, nei, tenkte jeg. Ikke nok en vekkerklokke som ser ut som en ugle.

Jenny Skavlan (26) gliser fra øre til øre der hun i dag sitter på kjøkkenet til Costume-sjef Vanessa Rudjord. Hun og Fingern har akkurat avsluttet fotoopptaket i stuen, og vi har nøyaktig 26 minutter på oss før Jenny må videre for å lede nok en MGP-delfinale.

  • Herre Gud, skjønner han hva han spør om? Det var min første reaksjon. For jeg skjønte det nok ikke helt selv. Jeg hadde ikke tenkt tanken på at han skulle fri. Det var det hyggeligste som kunne skjedd.

Jenny snur seg og roper ut mot stuen, der Thomas fortsatt skifter.

  • Thomas? Hva var det som gjorde at du bestemte deg for å fri?

Thomas trekker på det i naborommet.

  • Vel. Det var vel mest fordi jeg gikk forbi Tiffany.

Jenny snur seg tilbake. Hun rister oppgitt på hodet.

  • Skjønner du, eller? Det er så typisk gutter...

  • For å gi et litt mer utdypende svar, avbryter Thomas fra naborommet:

...les mer om frieriet og de to andre parene i vår store marsutgave som er ute i butikk mandag 25. februar!

© costume.no