Jeanerica, Jeans&Co
© Erna Klewall

Det nye skandinaviske jeansmerket du bør kjenne til

Jeanerica er merket for deg som fortsatt ikke har funnet den perfekte jeansen!

Med den moderne minimalismen og den perfekte jeansen i bakhodet, har Jeanerica jeans reprodusert den blå buksen med et nytt designperspektiv. Designerduoen bak ønsker å introdusere en ny merkevare som passer til alle kroppsfasonger.

– Jeanerica ble skapt av kjærlighet for denim, ved hjelp av gode kvaliteter og moderne detaljer. Vi mener at en denim bør bære preg av både uttrykk, kvalitet og forførelse. Denim er dessuten fundamentet i en basisgarderobe. Alle kler denim, uansett alder og kjønn, og denne er skapt for å vare livet ut, sier designer Jonas Clason.

Guide: Slik vasker du ull og kashmir!

Jeanerica jeans er utviklet av duoen Lena Patriksson and Jonas Clason, som tidligere har jobbet for både Whyred og Acne Studios. Jonas er også en av designerne bak det svenske tilbehørsmerke ATP, All Tomorrow’s Parties Atelier.

Jeanerica jeans fokuserer på stil og passform, i tillegg til bærekraft. Damemodellen kommer i tre ulike varianter, og er laget av 98 prosent organisk bomull. Kolleksjonen inneholder også denimjakker, t-skjorter og strikkegensere.

Shopping: Vi har funnet de fineste høstskoene!

Vi har allerede forelsket oss i buksene i det hardbarkede materialet, og liker vintagepreget som utgjør den store forskjellen. Og det beste er at jeansene bare blir finere og finere med årene!

Anna Kleberg Jeanerica
© Erna Klewall

Vi har snakket med Jonas Clason om etableringen av det nye merket.

1. Hva skiller dere fra andre denim-brands? – Tanken bak Jeanerica er å skape klassiske, oppdaterte fasonger laget av holdbare materialer, den perfekte vask og moderne detaljer. Alt er utført med kunnskap, i samarbeid med de beste i bransjen.2. Hva hadde dere i tankene da dere utviklet merket?

– En jeans er et ekstremt personlig plagg som formes etter kroppsfasongen din, samtidig som det er et baseplagg for veldig mange. Dette har vi forholdt oss til da vi utviklet merkevaren.

  1. Hvilken modell tror dere kommer til å bli en bestselger?

– Vi har utviklet tre modeller for dame, og tre modeller for menn. Vi håper våre kunder finner den perfekte passformen, og den perfekte vasken. Hver eneste jeans er individuell, og blir bedre jo lenger du bruker den. Jeg skal innrømme at det er lagt litt ekstra kjærlighet i modellen som heter HW005 som er en moderne, oppdatert rett modell for en kvinnekropp.

Kolleksjonen vil selges på Høyer, og jeansen ligger på en pris mellom 1.295 – 1.695 kroner.

Se damemodellene under:

Jeanerica
Jeanerica
Jeanerica
Jeanerica
Jeanerica
Jeanerica