Dior åpner butikk i Norge

Det franske motehuset åpner sin første Boutique i hjertet av Oslo!

Helt siden Maria Grazia Chiuri tok over som kreativ leder etter Raf Simons hos Christian Dior, har merket fått en slags makeover. Fra å være hakket for dyrt, hakket for pompøst og langt ifra noe man så gatelangs har Maria gjort Dior mer brukervennlig enn noen gang.

Hun har flere ganger brukt catwalken som en plattform for aktivisme. I hennes første kolleksjon dukket T-skjorten med printet "We Should All Be Feminists" opp, et slagord som i etterkant har florert på sosiale medier. En rekke kjedebutikker, til og med norske merker har kopiert det franske luksushuset. Skoene med kitten-heel og sløyfe bak har også blitt en yndling, for ikke å snakke om Saddle bag, vesken som Carrie Bradshaw satte sitt preg på i TV-serien Sex and The City.

© HBO

Skjønnhetsparadis

Nå åpner det luksuriøse motehuset dørene til Dior Beauty Boutique på Steen&Strøm i Oslo med inngang fra Karl Johans gate. Det blir den aller første og eneste Dior-butikken i Skandinavia med et skjønnhetsparadis som tilbyr alt fra makeup, hudpleie og parfymer til eksklusive Maison Christian Dior-dufter og et utvalg av solbriller.

Med 64 kvadratmeter vil den nye Dior-butikken i likhet med merkets ånd, preges av rene linjer og sorte fronter. Store kampanjebilder med Christian Dior-muser som Carlize Theron og Gisele Bündchen pryder veggene.

I butikken vil det også tilbys skreddersydde hudpleiebehandlinger i eget rom og du kan få sminketips fra motehusets egne makeupartister.

Sminketrender

Bella Hadid er motehusets ansikt utad og fronter den seneste backstage-kolleksjon som har tatt markedet med storm. Hun føyer seg i rekken med supermodell Cara Delevingne og skuespiller Natalie Portman. Så om du ikke allerede har testet sminken fra Dior, er dette en gylden mulighet til å besøke universet og la seg inspirere av vår- og sommerkolleksjonen som består av fargepaletter satt sammen av Diors berømte makeupartist, Peter Philips.

Peter Philips er med på å skape og forme noen av sesongens viktigste sminketrender som fullender kolleksjonene på catwalken.