© costume.no

Elin Kling: Jeg er verdens vanskeligste person å jobbe med!

Vi møtte Elin Kling under lanseringen av samarbeidet med Guess by Marciano!

Vel overstått med lanseringen av Guess by Marciano-kolleksjonen. Har du noen favorittplagg fra samarbeidet?

  • Takk! Jeg liker godt den jakken jeg har på meg, samtidig er noen av favorittene helt enkle plagg som strikkegenseren med høy hals. Jeg er fortsatt helt star struck over at Olivia Palermo kom hit i dag, forresten!

Det var uventet?

  • Ja, jeg er fortsatt helt overveldet! Det var så gøy å se henne i mine klær. Jeg er nesten i sjokk.

Har du hatt frie tøyler til å kunne gjøre det du ville med denne kolleksjonen?

  • Definitivt. Hundre prosent. Men jeg er verdens vanskeligste person å jobbe med, fordi det her er min verden. My way or the high way.

Hvordan ble samarbeidet til?

  • Det var Paul Marciano som mailet meg og spurte om jeg kunne være interessert. Han mailet meg flere ganger, men siden jeg ikke svarte, tok han kontakt med agenten min. Jeg hadde jo ikke fått med meg at Paul hadde prøvd å nå meg en gang.

Hva er det beste med å jobbe i din bransje?

  • Jeg synes det er en tung og tøff bransje, og det er sjelden jeg er 100 % fornøyd med noe jeg har jobbet med. Men når jeg først blir det, gir det meg en utrolig god følelse som gjør det verdt alt strevet.

Du har vært med på utrolig mye i løpet av karrieren din så langt. Har du fortsatt store drømmer?

  • Det er det som er så rart. Jeg har liksom aldri hatt de store drømmene, noe som sikkert har gjort at jeg har jobbet enda hardere - som igjen har gitt avkastning. Men min eneste drøm er å kunne jobbe med det jeg liker.

Hva er du mest stolt over å ha vært med på?

- At jeg solgte virksomheten min, og alt jeg har fått til med Styleby. Samtidig er det stort å ha vært en del av dette samarbeidet og andre kleskolleksjoner.

Dersom du ikke hadde den jobben du har i dag, hva ville du gjort da?

  • Da tror jeg at jeg ville åpnet en kafë. Det kunne vært kjempekoselig. Jeg har alltid vært fascinert av servicebransjen.

Og over til noe helt annet: Håret ditt ser alltid plettfritt ut. Har du noen stylingtips?

- Lei deg en hårstylist? Hehe. Nei, jeg gjør egentlig veldig lite med det. Jeg synes det er kjempevanskelig å få det stylet slik som jeg har det i kveld - det har jeg ikke gjort selv. Til hverdags lufttørker jeg håret og bruker olje i det. I tillegg prøver jeg å unngå å føne håret for mye.

Noen New York-tips?

  • Du må spise sjokolademoussen på The Standard Grill (restauranten på the Hotel Standard, red. anm.), - den er helt fantastisk!

Les mer om samarbeidet på Elins blogg her eller se bilder fra lanseringsfesten her!