Five by Five for Bik Bok

5 talentfulle jenter har fått muligheten til å bli Bik Boks nye gjestedesigner.

Bik Boks mange gjestedesignere har de siste årene fått stor oppmerksomhet og bidratt til spennende kolleksjoner i butikken. Gjennom Bik Bok Five by Five-konkurransen har kjeden nå gitt 5 jenter muligheten til å bli deres nye gjestedesigner.

Før jul 2010 lanserte Bik Bok sin Five by Five-konkurranse der de oppfordret unge og lovende designere til å sende inn sine bidrag til høstmoten 2011. Etter å ha gått igjennom over 80 bidrag signert designtalenter fra Norge, Sverige, Danmark og England, kåret juryen i slutten av februar 5 finalister.

Juryen bestod av:

Vanessa Rudjord (Redaktør i Costume)
Hege Aurelie Badendyck (moteredaktør og stylist i Costume)
Kenneth Pedersen (Daglig leder på Anti/Anti Sweden)
Nina Granerød (Kreativ leder på Bik Bok)
René Høgsted (Juryformann og innkjøpsdirektør på Bik Bok)

  • Det har vært en utrolig spennende prosess og det var veldig gøy å se hvor stort engasjementet var blant de som deltok. Kvaliteten på bidragene har vært utrolig høy og det er spennende å se hvor mye talent som bobler rundt omkring i landene hvor Bik Bok har butikker, sier René Høgsted, innkjøpsdirektør på Bik Bok

Med de 5 finalistene på plass begynner nå prosessen med å ferdigstille kolleksjonene som nå er ute i butikk. Finalistene kjemper om en stilling som design-trainee hos bik Bok.

De fem finalistene er Helle Haraldsvik, Hilde Kristiansen, Isabel Égren, Janne Aunan og Silje Munthe Kaas.