© H&M

H&M hyller norsk festivalkultur

Lar kundene oppleve festivalaktuelle norske artister på nært hold i H&M-butikkene

H&M hyller norsk festivalkultur og kickstarter årets sesong med en minifestival fredag 24. mai. H&M Loves Music - Oslo 24/5 byr på konserter i butikk og på andre scener med spennende artister som LEMÂITRE, PHIL T. RICH, BILLE VAN med flere.

Samtlige artister gjenspeiler på hver sin måte den kommende festivalsommeren i Norge. Minifestivalen settes i gang kl. 17 fredag 24. mai med en popup-konsert fra Billie Van i H&M-butikken på Karl Johansgt 16. Deretter blir det konserter på følgende butikker og scener:

- Kl. 18: H&M Arkaden, Oslo - Artistnavn TBA

- Kl. 19: H&M Oslo City, Oslo - Artistnavn TBA

Det hele avsluttes med en fest på et foreløpig hemmelig sted kl. 20.00, med blant andre Oslo-duoen Lemâitre og den fremadstormende rapperen Phil T. Rich og hans B.A.W.S. Gang på scenen.

H&M Loves Music - Oslo 24/5 arrangeres idet H&Ms festivalkolleksjoner for gutt og jente treffer butikkene. Disse er inspirert av festivalene som arrangeres over hele verden i løpet av vår/sommerhalvåret. Kristin Fjeld, PR-sjef i H&M Norge, forteller at man under H&M Loves Music - Oslo 24/5 vil oppleve en helt egen norsk festivalstemning i hver av H&M-butikkene som er med.

«Hver enkelt av butikkene byr på en helt spesiell festivalopplevelse enten det er den typiske rockefestivalen, den urbane indie-festivalen eller det stemningsfulle strand-partyet. I tillegg til artister som reflekterer de forskjellige festivalene vil det være aktiviteter som styling, fotovegg og gode tilbud i butikk», sier Fjeld.

Norge har hatt en sterk vekst i antall musikkfestivaler det siste tiåret, og med en egen minifestival ønsker H&M Norge å feire en levende norsk musikk- og festivalkultur. Målet er å bringe musikken ut i bybildet i Oslo.

Popup-konsertene og festen er helt gratis og åpent for alle. Avslutningsfesten, som foreløpig er på hemmelig adresse, har 18 års aldersgrense.

Les mer på H&Ms Facebookside for oppdateringer. Nye artister vil bli offentliggjort fortløpende, man vil finne praktiske oppdateringer, samt mer informasjon om avslutningsfesten.

Lineup H&M Loves Music - Oslo 24/5

Flere artister kommer.