© Henrik Bülow

Hanneli Mustaparta for InWear

Hanneli Mustaparta fronter danske InWear i deres nye kampanje!

Det danske motemerket InWear presenterer Hanneli Mustaparta som kampanjens ansikt utad for vårkolleksjonen 2012. Med en ny look, interessante fortolkninger av sesongens klassiske plagg, samt en helt unik styling, viser InWear en spennende retning innenfor både design og visuelt uttrykk.

Siden Hanneli Mustaparta lanserte sin moteblogg i 2009, har hun raskt blitt et moteikon som beundres verden over for sin minimalistiske, men fargerike og personlige stil. Som fotograf og blogger med base i New York har hun tilført moteverdenen en ny og interessant stemme, og det har ikke skortet på oppmerksomhet fra de mest markante profilene i motebransjen.

Vogue kåret i 2011 Hanneli til en av verdens mest innflytelsesrike bloggere. Hun skriver ofte innlegg på Vogues hjemmeside, i tillegg til at den anerkjente fotografen Patrick Demarchelier tok en fotoserie av henne for den amerikanske utgaven av Vogue i forbindelse med en serie om sesongens accessories.

InWears vårkampanje er stylet av designsjef for InWear, Lene Borggaard, samt stylist Kristoffer Sakurai, og bildene ble tatt høsten 2011 i København av fotograf Henrik Bülow.