© costume.no

Happy Plugs til Norge

De fasjonable og fargerike høretelefonene inntar det norske markedet.

© costume.no

Det svenske varemerket Happy Plugs har endelig kommet til Norge. Happy Plugs' fargerike høretelefoner har fort blitt en storfavoritt blant svenske motepersonligheter. Idéen er enkel: Happy Plugs selger høretelefoner i høy kvalitet i et bredt utvalg av moteriktige farger til den beste prisen.

- Happy Plugs gir ikke bare veldig god lyd, de er også et motetilbehør og en måte å uttrykke personlighet og stil. Vi håper at du vil finne en høretelefon i en farge som passer perfekt til deg, og for oss er det selvsagt viktig at høretelefonene skal gi god lyd, samt passe til antrekket ditt, sier Andreas Vural, gründer og administrerende direktør hos Happy Plugs.

I Happy Plugs' kolleksjon finnes det et standardsortiment med 11 farger, og to ganger i året lanseres en ny kolleksjon der fargene blir tilpasset sesongen. Våren og sommeren 2013 introduseres fargene Kobolt og Lavendel. Prisen gjør det dessuten lett å skape en høretelefon-garderobe der man kan velge en farge som matcher stil og humør.

© costume.no

- Norge er en musikknasjon som har fostret verdensrenommerte artister som Röyksopp, A-ha og Turboneger, og Norge er også kjent for sine glade innbyggere. Disse to komponentene personifiserer hva Happy Plugs står for - en bra musikkopplevelse og glede. Jeg er overbevist om at Happy Plugs og Norge kommer til å gå veldig bra overens, sier Andreas Vural.

Happy Plugs høretelefoner er tilgjengelig i 13 ulike farger og høretelefonene finnes i to ulike utforminger: Earbud (199,-) og In-Ear (299,-). In-Ear høretelefonene er spesielt tilpasset trening da de sitter ekstra godt i ørene i tøffere forhold og under fysiske aktiviteter. Hodetelefonene er også laget for å passe alle smarttelefoner på markedet, og har en innebygd fjernkontroll og mikrofon. Produktene selges blant annet hos NetCom, Spaceworld og Nelly.no samt på CDON.

© costume.no

Les også:

xxx

xx