Hedi Slimane takker for seg

Nå er ryktene bekreftet!

Hedi Slimane forlot Dior i 2007 til fordel for en karriere som fotograf, men så i mars 2012 ble det offentliggjort at hans nye jobb var ved motehuset Yves Saint Laurent. Siden har enorme forventninger og krass kritikk preget designeren, og det kokte i motebransjen da Slimane manifesterte sin visjon om et nytt Yves Saint Laurent ved å fjerne «Yves», og dermed også Y-en, fra den ikoniske logoen.

Etter flere år med suksess har designeren nå besluttet å forlate det franske motehuset etter fire år i sjefsstolen.

– Det Saint Laurent har oppnådd over de siste fire årene representerer et unikt kapitell i motehusets historie, sa CEO Francois-Henri Pinault i en pressemelding til Vogue.

Fått det med deg? Beyoncé lanserer treningskolleksjon!

– Jeg er veldig takknemlig overfor Hedi Slimane, og hele teamet, som har sørget for retningen som motehuset suksessfullt har omfavnet, som vil gi en lang levetid for dette legendariske merket, avslutter han.

Hedi Slimanes nære forbindelse med både kunst- og rockescenen, har uten tvil gitt han en ekstra interessant aura som har preget kolleksjonene. Vi kommer spesielt til å huske den bredbremmede hatten, de korte jakkene, de romantiske blusene og de høye hælene med T-rem.

Hvem som tar over som kreativ leder for Saint Laurent er fortsatt uklart, men det er med tungt hjerte at vi tar farvel med den dyktige designeren som har satt sitt preg på motebildet.

Paris, oktober 2012 presenterte Slimane en imponerende parade av lange kjoler, halskjeder og frynser, og ble moteukens mest omtalte comeback-kid på catwalken. Dette var hans debut som kreativ direktør for Yves Saint Laurent.

Fått det med deg? Louboutin utvider skokolleksjonen!

Treningsentusiast? Dette er sommerens hotteste treningstrend!

**Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder?**MELD DEG på vårt nyhetsbrev her!