© Lucy Williams

Her er den nye vesken som blir revet vekk fra butikkhyllene

Det ser ut til at hekletrenden fortsetter. Elsker du også denne vesken?

Du har garantert sett den flettede strandvesken som er et av sommerens mest populære tilbehør både i gatebildet og på Instagram. Med det ser ut til at strandvesken nå må dele tittelen som sesongens uunngåelige tilbehør med en annen, ny veske som har begynt å dukke opp flere steder på sosiale medier: Det er nemlig snakk om det heklede 'Raffia'-nettet med logo fra Prada.

Vesken er en del av motehusets sommerkolleksjon og med den blir det enda en gang tydeliggjort at vi er langt fra ferdig med heklede plagg og tilbehør som har preget alt fra hatter til bikinier i årets vår- og sommermote.

Prada-vesken fås i seks forskjellige farger - helt fra en nøytral sandfarget modell til de mer iøynefallende utgavene i gul og rosa. Men før du forelsker deg helt i vesken skal du være oppmerksom på at den på nåværende tidspunkt ikke lenger kan kjøpes online hos Prada selv, men kun i merkets egne butikker – hvis ikke de allerede er utsolgt. Også hos online forhandlere som Mytheresa.com har vesken allerede blitt revet vekk fra de virtuelle butikkhyllene.

Dersom du også har lagt din elsk på vesken, kan du glede deg over at vi har funnet en rekke alternativer i forskjellige prisklasser.

Håndplukket til deg