© H&M

H&M står bak en av vårens kuleste highstreet-kolleksjoner

Skynd deg å se om du også vil sikre deg noen av disse plaggene når kolleksjonen lanseres.

Gir våren deg lysten til å fylle garderoben med lettere, lysere og mer fargerike klær? Så vil H&M's nye kolleksjon uten tvil falle i smak.

Highstreet-merket er nå klar med en ny, bohem-inspirert kolleksjon med tittelen Colour Story – og som navnet antyder, er den fylt med vårlige farger.

Kolleksjonen består av blant annet badetøy, sandaler, oversized t-skjorter og kjoler - i tillegg finner du flere heklede plagg, som denne sesongen preger alt fra badetøy til hatter, samt plagg med den kule tie dye-looken.

Kolleksjonen er en del av H&M's nye Innovation Stories-konsept, hvor man fokuserer på å bruke mer bærekraftige materialer – blant annet ved å anvende fargeteknikker som farging med plantebaserte pigmenter.

Den nye Innovation Stories-kolleksjonen blir denne sesongen lansert istedenfor H&M's ellers populære Conscious Exclusive-kolleksjon, som ofte blir utsolgt innenfor kort tid. Så dersom du vil sikre deg noen av de nye plaggene, må du nok være rask på tastene.

Vi har fremhevet en rekke av våre favoritter fra kolleksjonen, som du kan finne på de virtuelle butikkhyllene torsdag den 15. april på H&M's hjemmeside.