© Raven

Holzweiler åpner ny konseptbutikk

Ikoniske favoritter, bærekraftig produksjon og innovativt design samles under et tak!

Holzweiler åpner sin fjerde butikk i Oslo – denne gangen er det bydel Grünerløkka som står for tur. Butikken vil fungere som et knutepunkt for merkevarens historie så langt; en kuratert concept store som blant annet henter frem høyt elskede plagg fra sesonger som dateres tilbake til Holzweilers aller første kolleksjoner.

Konseptbutikken har fått navnet Collage, og kommer også til å by på både møbler, tekstiler og kunstverk.

Holzweiler beskriver den nye Løkka-butikk som et flexible space, hvor konstant rotasjon og innovasjon vil prege lokalene.

Foto: Inger Marie Grini

© Raven

Med innslag av gammelt og nytt

Med utgangspunkt i Holzweilers eget DNA, presenterer merket en designhistorie som smelter sammen elementer fra deres fortid og nåtid.

Her vil stoffer, teksturer, farger og former kombineres i en vakker symfoni. Resultatet har blitt til en visuell kollasj, hvor man kan følge merkets mange prosjekter, helt tilbake til deres aller første ready-to-wear-kolleksjon i 2014.

Foto: Inger Marie Grini

© Raven

Foto: Inger Marie Grini

© Raven

Eksperimenterer med bærekraft

I tillegg til å fungere som en visuell historie hvor både design og nytenking står i fokus, vil butikken på Grünerløkka også kunne tilby bærekraft i alle ledd av virksomheten.

— Vi er glade og spente for å kunne presentere vårt nye Collage-konsept. Butikken omfavner det som utgjør Holzweilers etos; tidløse kolleksjoner, merkesamarbeid og en bevissthet rundt bærekraftig produksjon, forteller Susanne Holzweiler, Andreas Skappel Holzweiler og Maria Skappel Holzweiler i en pressemelding.

— I fremtiden håper vi på å kunne tilby vårt Collage-arkiv til et globalt Holzweiler-samfunn gjennom netthandel. Vi anser butikken på Grünerløkka som en god start og ser muligheter til å kunne eksperimentere med bærekraftige løsninger for våre kunder, både når det gjelder forbedringer og reparasjoner, videresalg og mer.

Holzweiler Collage Concept Store kan allerede besøkes i Gruners Gate 9.

Foto: Inger Marie Grini

© Raven