© costume.no

Idag kommer eBay på norsk

Idag åpner eBay i Norge. Nå kan du handle gjennom den internasjonale siden på norsk. Det beste av alt er at den finner selgere for deg som sender spesifikt til Norge.

Nordmenn er villige til å jakte over hele kloden etter det perfekte kuppet, derfor åpner eBay en internasjonal shoppingtjeneste på norsk.

Oppsøker eBay

  • Vi har sett at stadig flere nordmenn bruker og oppsøker eBay.com, forteller sjef for internasjonal utvikling i Ebay, Alina Prawdzik.

Med eIM (Ebay International Markets) kan nordmenn nå handle gjennom selskapets nett-tjeneste på sitt eget språk, i tillegg til at eIM automatisk finner selgere som sender til nettopp Norge.

Alle produkter er til satte priser, og man unngår forvirringen med en pågående nettauksjon.

  • Årsaken til at vi satser på satte priser fremfor nettauksjon i eIM skyldes at norske forbrukere syntes det var lettere å forholde seg til satte priser, forteller Prawdzik. Kommer du riktignok videre til en selger som også tilbyr auksjon, er det ingenting i veien for at du kan delta på denne gjennom eBay.com.

Jakter på gode tilbud

En undersøkelse gjennomført på vegne av eBay viser at lave priser og sjeldne merkevarer gjør at hele ni av ti nordmenn vil jakte etter gode tilbud på nett i andre land fremfor å besøke den lokale handlegaten i byen de bor i.

  • Med eIM blir verden mindre, og man kan lettere handle på kryss og tvers av landegrenser, sier Prawdzik. Hun legger også vekt på at tjenesten er svært trygg i bruk.

  • Med PayPal på norsk, eBays egen betalingstjeneste, er du sikret en trygg handel. Den er gratis å bruke, og sørger for at ingen penger blir overført uten at du har mottatt varen.

  • Viser det seg i tillegg at varen du har funnet gjennom eIM er uekte, vil tjenesten også hjelpe deg med å få refundert pengene du har betalt, forteller Prawdzik.

Ebays nye nett-tjeneste for Norge heter ebay.no, klikk deg inn og se om du finner kuppet du er på jakt etter!