Mansur Gavriel
© Mansur Gavriel

It-merket Mansur Gavriel lanserer kleskolleksjon

Først vesker, deretter sko og nå kleskolleksjon. Se kleslinjen fra det amerikanske suksessmerket her!

I 2012 ble tilbehørsmerket Mansur Gavriel introdusert på markedet, og tatt varmt imot av fashionistaer over hele verden. Mest kjent ble den bløte posevesken med merkets logo i gullbokstaver.

Merket har fått en hype de siste årene, og i 2016 utvidet merket med en skokolleksjon, som ble revet vekk fra butikkhyllene.

Nå utvider Mansur Gavriel universet med en kleslinje. Vi fikk en smugkikk under moteuken i New York, da Rachel og Floriana presenterte sitt første kleskolleksjon.

Høstmote: 8 trender som gjelder akkurat nå

Mansur Gavriel New York Fashion Week
© Mansur Gavriel

Kolleksjonen springer ut fra duoens tilbehørsunivers med minimalistisk design og en nedtonet fargepalett, med innslag av rødt og gult. I "See now, buy now-kolleksjonen" var det fokus på yttertøy og strikkeplagg, som allerede er lagt ut til salg i nettbutikken net-a-porter.com.

Merket briljerte ikke minst med noen oversizede-kåper, som i likhet med veskene blir tilgjengelige i en rekke nyanser, med enten mørke eller matchende knapper, både enkelt- og dobbeltspente - kort sagt i så mange variasjoner at det utvilsomt finnes en kåpe for enhver smak.

Vi ser allerede frem til neste kleskolleksjon signert suksessduoen.