© Alasdair McLellan for Chopard

Julia Roberts blir global ambassadør for Chopard

Ny kampanje feirer kjærligheten til filmskapelse og viser en lekende og jordnær Julia Roberts backstage på et filmsett.

Julia Roberts er utvilsomt en av verdens største filmstjerner, og er synonym med store filmproduksjoner og fantastiske filmer. Den amerikanske skuespilleren har nå inngått et samarbeid med det sveitsiske smykke- og klokkemerket Chopard i en serie bestående av 12 digitale filmer som har fått tittelen "Love of Cinema", hvor stjernen og det luksuriøse merket sammen feirer deres gjensidige kjærlighet til filmskapelse.

Julia Roberts backstage med Chopard-smykker og ur.

© Greg Williams

Backstage med Julia Roberts

Filmkampanjen inviterer seerne inn i en for de fleste utilgjengelig verden hvor vi ser Roberts bak kulissene av et filmsett. Filmene viser en sprudlende og levende Julia Roberts som blant annet gjenkaller sitt beste minne fra filmfestivalen i Cannes, som var med Chopard i 2016:

“(Det var) den første gangen jeg deltok, for sent ute og løpende ned en korridor. Noen var fortsatt i ferd med å sy meg inn i kjolen min, så vi løp alle ned gangen til heisen og noen bare sydde i vei. Og jeg tenkte 'det er så typisk. Det var et "Cannes"-Do øyeblikk."

Roberts har et av verdens vakreste og mest gjenkjennelige smil og ifølge Chopard personifiserer den nye brandambassadøren alt som gjør luksusmerket unikt; livsglede, virtuositet og positiv energi.

Julia Roberts backstage med Chopard Alpine Eagle watch.

© Greg Williams

Prisvinnende regissør

Den første av de 12 videoklippene som er laget av den kjente regissøren James Grey blir sluppet den 20. mars, som også er den internasjonale dagen for lykke. Grey er en kjent og hyllet regissør som står bak 8 filmer, hvorav hele fem er nominert til den prestisjetunge Gullpalmen i Cannes, som deles ut til beste film.

Filmene blir dessuten ledsaget av en ny reklamekampanje med fotografier av Alasdair McLellan, som forklarer hvordan det var å jobbe med stjernen:

"Det er vanskelig å beskrive hvordan det er å jobbe med Julia uten å høres utrolig klisjéaktig ut, men hun var virkelig alt jeg kunne håpet hun skulle være. Å redigere shooten var overraskende enkelt, siden hun så flott ut i hvert bilde, og det var enkelt å se for seg hvert bilde på en reklametavle.”

Se traileren til videoklippene her.