© Lindex

Lindex med Generous-kolleksjon

Kleskjeden med en kul og frisk vårkolleksjon for kvinner - uansett fasong.

*- Den moteinteresserte kvinnen vil inspireres av sesongens nye trender uansett hvilken klesstørrelse hun bruke**r***, sier Jenny Andsberg, designer for Lindex sin Generous-kolleksjon.

  • Når vi planlegger kolleksjonene, handler det veldig mye om gleden av mote.

Nøkkelplagg for Generous hele vår- og sommersesongen er de selvsagte jeansene i ulike vask og modeller, sammen med andre bukser i femlommersmodell og sesongens moteriktige basisplagg.

Sesongstarten viser en frisk og avslappet stil med sporty innslag. Blant fargene merkes ulike blåtoner, sammen med rødt, grønt og beige, krydret med et hint av neonfarger. Mønsterbildet domineres av leopard- og dip-dye-mønster. Kontrasten mellom det tøffe og rå og det mer romantisk sarte setter stilen.

En tydelig inspirasjon fra gatemoten merkes i kolleksjonen lengre ut på våren. Lindex byr på en look som er kul og lett å bære, der nøkkelplagg som kamo-mønstrete bukser, jeans og militærinspirerte jakkerkan kombineres med blondetopper og tunikaer med tropiske mønster. Fargekartet domineres av ulike nyanser av grønt, og lyse nøytraler som lys beige, offwhite og lysegrått.

Det store blå sammenfatter inspirasjonen for sommerens kolleksjon. Vi ser massevis av blått på fargekartet, fremfor alt nyanser som fører tankene mot vann, så vel mot de store verdenshavene som det turkise svømmebassenget. Alle disse blåtonene blandes med hvitt, svart, cerise og bringebærrødt. Ulike typer av tie-dye-mønster og freshe striper merkes i mønsterbildet.