Lois åpner butikk i Oslo

Det spanske jeansmerket fyller 60 år og feirer det med åpning av sin første butikk i Norge.

Til stor glede for sine norske fans åpner det ikoniske jeansmerket Lois butikk i Oslo. Brandet ble lansert i 1962, og var det første som satte europeiske designerjeans på verdenskartet, spesielt etter datidens store musikere og stjerner la sin elsk på merket.

Dette er den tredje butikken Lois har åpnet i verden, og interiøret står i stil med merkets DNA; butikken er preget av nydelige spanske referanser som hvitkalkede vegger, terracottafargede fliser og store grønne planter.

I butikken finner du fullt sortiment, inklusive plagg som ble vist under merkes første motevisning i Italia før sommeren.

– Butikken er råflott og står i stil med merkets DNA. Folk flest kjenner til Lois og jeg elsker at de bevarer fasongene og snittene som har eksistert helt siden merket ble startet i 1962, og har lenge hatt en unik posisjon på markedet. Denimen er av den beste kvaliteten - jeg har et par gamle bukser som fortsatt er like stramme og komfortable å bruke, dessuten går fasongen aldri ut på moten, sier Sonia Uppal, moteansvarlig i Costume.

Butikken ligger i Colbjørsensgate 12 på Frogner, og vi ser frem til å ta turen innom for en oppdatering av jeansgarderoben.