© mardou & dean

Mardou & Dean Pop-Up Shop

Fredag åpner Mardou & Dean egen Pop-Up-butikk i Oslo. Les mer om det spennede prosjektet til den norske designerduoen her!

© mardou & dean

Det som startet som en ren jeanslinje i 2006 har i raskt tempo utviklet seg til to fullverdige designerkolleksjoner for dame og herre hver sesong. Ingrid Bredholt og Patrik Rosenfors bak det norske merket Mardou & Deanhar for lengst innviet sin flaggskipbutikk i Oslo, de har fått fantastisk internasjonal respons og har allerede arrangert flere Pop-Up-butikker. Nå kommer den neste i rekken.

På Olaf Ryes plass 6 på Grünerløkka i Oslo åpner den midlertidige butikken 1 november. Den blir stående til 23 desember. Her gjennomsyrer merkets rå DNA lokalet, med store, gjennomgående trepaneler på veggene, vintage-objekter, grove stålklesstativer og store, metalliske bokstaver i vinduene. Fotografier av norske Steffen Aaland, Stian Andersen og Oda Berby pynter opp butikken ytterligere. Til salgs vil du finne et utvalg fra Mardou & Deans høstkolleksjon, special edition-t-skjorter og unike plagg som aldri før har blitt vist.

Dette vil vi helt klart få med oss!