© Magnus Magnusson

Marni + H&M = sant!

Ny gjestedesigner til vårens kolleksjoner for kleskjeden H&M!

Det er med stolthet H&M kunngjør designsamarbeidet med italienske Marni. Kolleksjonen kommer til våren.

Marni er kjent for oppfinnsomhet og originale trykk og er et av moteverdens mest avholdte varemerker. Klærne vil være tilgjengelig i rundt 260 butikker og på nettet fra 8. mars 2012.

  • Jeg ønsket å skape en ekte Marni-garderobe ved å finne tilbake til alle våre favorittplagg i signaturstoff og -trykk. Som alltid er jeg glad i å kombinere trykk og farger, blande moderne tribal med Bauhaus-grafikk og legge til sporty, funksjonelle detaljer, sier Consuelo Castiglioni, grunnlegger og kreativ leder.

  • Alle i H&M elsker kolleksjonen, og det tror vi at våre kunder også vil gjøre. Marni har et moderne preg i alt de gjør, og blander trykk og accessoirer på en leken og chic måte. Det er fantastisk å se hvordan Consuelo Castiglioni koordinerer designen og setter sammen nye kombinasjoner av trykk og farge, med en utrolig håndverksfølelse bak hvert eneste plagg, sier Margareta van den Bosch, kreativ rådgiver i H&M.

Marnis kolleksjon for H&M gjenspeiler all den selvstendighet og eksperimentering som merket er kjent for, med fargesterke trykk over det hele, brukt i lag på lag som både matcher og mismatcher. Fargene er sterke og trykkene fremtredende. Alle silhuettene er typiske for Marni, med vide foldeskjørt, kjoler, korte bukser og jacquardstrikk. Stoffene spenner fra silke til bomullspoplin. Kolleksjonen omfatter også smykker, sko, vesker og skjerf.