© costume.no

Matthew Williamson for Lindex

Til høsten slippes et fargesprakende og glamorøst svensk-britisk designsamarbeid.

© costume.no

Han har tidligere samarbeidet med H&M. Nå skal den britiske stjernedesigneren Matthew Williamson signere sitt andre svenske merkenavn - til høsten slippes hans samarbeid med Lindex.

Designeren er kjent for sitt feminine og glamorøse uttrykk. Han har en eksentrisk og fargerik signatur som er elsket av kjendiser som Gwyneth Paltrow, Sienna Miller og Poppy Delevingne. Den kommende kolleksjonen er akkurat som forventet - full av intense farger, mønstre og utsmykninger i gull.

  • Det føles fantastisk å kunne samarbeide med et spennende, internasjonalt moteselskap. Samarbeidet gir meg mulighet til og nå en ny gruppe motebevisste kvinner, sier Matthew Williamson.

Matthew Williamson er utdannet ved det prestisjetunge Central Saint Martins College i London og viste sin første kolleksjon under moteuken der i 1997. Siden det har han fortsatt å bygge opp et luksusmerke som selges i butikker i London, Dubai og Qatar, samt hos 170 forhandlere verden rundt.

© costume.no
© costume.no
© costume.no
© costume.no

Matthew Williamson for Lindex (over).

© costume.no

Matthew Williamsons main line-kolleksjon AW13 (over).

Lindex x Matthew Williamson-kolleksjonen vil bli sluppet 4 oktober, både på nett og i utvalgte butikker. 10% av inntektene vil gå til Kreftforeningens Rosa sløyfe-kampanje som Lindex har vært en av hovedsponsorene for i Norge i over 10 år.

Foto: Getty Images, Lindex og Gorunway.com