© costume.no

Matthew Williamson for Lindex - sammen i kampen mot brystkreft

I år skal Lindex og den verdensberømte London-baserte moteskaperen Matthew Williamson gå sammen for å samle inn midler til kampen mot brystkreft.

Den anerkjente designeren Matthew Williamson har samarbeidet med kleskjeden Lindex og skapt en unik kolleksjon med den spesielle designestetikken og stilfølelsen han er så kjent for. Den britiske designeren anses å være en mester på mønstre, utsmykninger, detaljer og fargespektre utover det vanlige. Denne kolleksjonen er intet unntak med sine raffinerte, feminine plagg.

- Å jobbe med Lindex har gitt meg en fantastisk mulighet til å skape en designkolleksjon med et prisnivå som når en ny gruppe av moteinteresserte kvinner, sier Matthew Williamson om samarbeidet.

  • Det var også viktig for meg å ha kreativ frihet, noe Lindex gledelig ga meg. Sammen har vi skapt noe virkelig spesielt.

Samarbeidet har resultert i en fantastisk kolleksjon for kvinner og jenter, med en fargepalett bestående av mørkeblått, sort og hint av cerise, samt vakre mønstre og detaljer.

Matthew beskriver kolleksjonen som ”en velfungerende kolleksjon for en moderne kvinne”.

Kolleksjonen passer like perfekt til en weekend som på kontoret og til kveldens aktiviteter etter jobb.

10 % av salgsinntektene fra kolleksjonen med Matthew Williamson går til Kreftforeningens Rosa sløyfe-kampanje og kampen mot brystkreft. Du kan støtte en god sak ved å sikre deg plagg fra kolleksjonen som er i utvalgte Lindex-butikker og på lindex.no den 4. oktober.