Message åpner tre nye butikker i Oslo
© Message

Message åpner tre nye butikker i Oslo

Det danske motehuset satser stort i Norge, og kommer nå med tre nye butikker i Oslo i tillegg til en norsk nettbutikk.

Message har tjuefem butikker rundt om i Danmark i tillegg til tre butikker i Haugesund og Bergen. I løpet av høsten fordobler de antall butikker i Norge, og kommer denne gangen med tre nye butikker til hovedstaden. Det kommer i tillegg en norsk nettbutikk som gir deg muligheten til å oppgradere garderoben rett fra sofaen.

© Message

Siden oppstarten av Message i 1986 har Message ført kjente internasjonale merker til motebevisste kvinner. De fører blant annet merker som Fiveunits, Neo Noir, Nunoo, Second Female i tillegg til motehusets egne merker mbyM, Frakment, d’ahrling, Project Unknown og Global Funk. I fjor vinter hadde Global Funk en såkalt ”flyverdrakt” som ble revet ut av hyllene og utsolgt på nettbutikken hele fire ganger. Flyverdrakten er en super trendy heldrakt som er det perfekte statement plagget i høst og vinter . I år kommer flyverdrakten tilbake, men denne gangen i sesongens print, nemlig leopard og kamuflasje.

Flyverdrakt

Den populære flyverdrakten fra Global Funk i sesongens farger og mønster

© Message

Skandinavisk mote

Om du ikke kan få nok av sommerens feminine kjoler og lekre blomsterprint, bør du sjekke ut merket mbyM. mbyM er Messages største merke, som består av trendy og klassiske plagg. Den skandinaviske stilen går igjen i plaggene, hvor feminine snitt og stilrene linjer dominerer. Nå som høsten har ankommet bør du sjekke ut de lekre ullkåpene og deilige strikkeplaggene. Kombinerer gjerne høstens ullplagg med sommerens blomsterprint for en feminin og avslappet stil.

© Message

Under åpningsdagen til hver enkelt butikk vil det være 25% avslag på hele butikken. Se åpningsdagen til de ulike butikkene under.

  • Strømmen Storsenter: 23. august

  • Message.no: 1. september

  • Bogstadveien 13, Oslo: 14. september

  • Oslo City: 12. oktober

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet for Message av Bonnier Creative Studio