© Marc Jacobs & Jessica Lange for Love Magazine 10

Modne kvinner leder an kampanjene

Den 64-årige Jessica Lange er nytt ansikt utad for Marc Jacobs' makeuplinje.

Tidligere i år sjokkerte Marc Jacobs alle da han viste sin SS14 kampagne med Miley Cyrus i hovedrollen, og nå gjør han det igjen. Jacobs har nemlig valgt den 64-årige Jessica Lange som ansikt utad for sin makeuplinje (bildet over er ikke fra kampanjen). Vanligvis er det yngre jenter som representerer skjønnhetskampanjene med frisk hud og glød, men ikke denne gangen.

Selve kunngjøringen kom ved at Marc Jacobs postet et bilde av Jessica Lange på Instagram, som ble tatt godt i mot av hans fans.

Nyheten ble avslørt like etter at Nars hadde offentliggjort at de ville bruke den 68-årige skuespillerinnen Charlotte Rampling i deres makeup-kampanje. Og det ser ut til at de modne modellene begynner å bli populære. Det er ikke lenge siden at vi så en 62-årig modell i en undertøyskampanje for American Apparel, og 70-årige Catherine Deneuve er med i Louis Vuittons siste kampanje, mens Diane Keaton er aniskt utad for L'Oréal. Selvom modellene får en liten billedbehandling, er det uansett forfriskende å se modne kvinner som fronter de store motehusene.

Jessica Lange er blant annet aktuell i tv-serien American Horror story, og har tidligere vunnet to Oscars for sine roller i Tootsie fra 1982 og Blue Sky fra 1994.