Moteblogger for Gina Tricot

Caroline Blomst fra Carolines Mode designer t-skjorteprint for den populære kleskjeden.

Gina Tricot fortsetter samarbeidet med Caroline Blomst fra Carolines Mode. Denne gangen utvides det tidligere stylingsamarbeidet med kolleksjonen Perfect tee til et designsamarbeid med fokus på vårens t-skjorteprint. Caroline Blomst, som driver en av Sveriges største moteblogger, blir den første bloggeren som får designe en liten kolleksjon for Gina Tricot. Kolleksjonen består av fem t-skjorter med fotoprint fra Carolines reise i Rio de Janeiro.

- Når Gina Tricot spurte meg om jeg ville designe t-skjorter for dem ble jeg kjempeglad. Å designe har alltid vært en drøm og å få gjøre det med et så stort og motebevisst foretak har vært fantastisk. Jeg ville gjøre noe som jeg selv kunne ha valgt å ha på meg nå i vår og sommer, noe som føles trendy og kledelig, sier Caroline Blomst.

Kolleksjonen er kledelig med myke kontraster og duse nyanser og passer både til hverdags og til mer pyntede sammenhenger. Toppene kommer til å styles med denim-produkter fra vårens kolleksjon, og kampanjen blir fotografert i streetstylemiljøer i en europeisk storby av Caroline og hennes kompanjong Daniel Troyse.

Prisen for toppene er 199 kr og samarbeidet kommer til å vises i utvalgte butikker samt på ginatricot.com fra 21. mars.