Nå kan du få tak i den ikoniske kjolen fra 'Pretty Woman'

Dette populære merket har lagd en remake av kjolen som vil bli en hit til sommeren.

Du har sikkert vært borti badetøysmerket Hunza G, som i løpet av sommeren florerte på Instagram. Deres designidentitet er bygd opp rundt et karakteristisk krepplignende stoff som pryder alle deres badedrakter og bikinier. Dette leder tankene hen på 1980-tallets badetøysmote – og ikke minst på kjolen som skuespillerinnen Julia Roberts bar i begynnelsen av 1990-talls-klassikeren Pretty Woman.

Men visste du at Hunza G faktisk står bak den opprinnelige kjolen som Julia Roberts hadde på i filmen også - og som siden har blitt delt igjen og igjen på sosiale medier?

Den blå og hvite kjolen blir samlet med en sølvring på magen og er for mange Pretty Woman-fans et av de mest ikoniske antrekkene fra filmen. Og nå har Hunza G valgt å relansere kjolen som kan kjøpes på deres hjemmeside og som helt sikkert vil bli en hit til sommeren på Instagram.

HUNZA G
Kjole
ca. 2.136 kr.

© Hunza G

Merket Hunza G ble opprinnelig stiftet av Peter Meadows i 1984, men stengte igjen kort tid etter. I 2015 relanserte den tidligere stylisten Georgiana Huddart merket med fokus på at deres badetøy skulle være bærekraftig, nostalgisk og ha et snev av humor – og det må man si at hun har hatt suksess med.

Dersom du allerede nå er på jakt etter årets badetøy, har vi i tillegg til Pretty Woman-kjolen funnet fire favoritter til strandturen fra Hunza G.