© World of Mike/Maja Hyggen, produsenten

Norsk blogger fikk designe egen jeans

Den norske bloggeren Mike, bak bloggen World of Mike har fått designe sin egen jeansmodell. Les mer om samarbeidet og jeansen her!

Bloggeren, som går etter navnet Mike, ble valgt ut på et lanseringsevent i fjor til å designe sin egen jeans for det danske denimmerket Noisy May. Mike tegnet sin egen skisse av drømmejeansen og videreutviklet så jeansmodellen i samarbeid med designteamet hos Noisy May. Med utgangspunkt i merkets egen baggy boyfriend-modell Kim, gjorde Mike noen justeringer for at jeansen skulle få den perfekte passformen. Blant annet valgte hun ankelkort lengde på buksen. Den lyse vasken ble valgt for å gi buksen det rette vintage-preget.

Selv sier Mike at hun er svært fornøyd med resultatet. Hun mener jeansmodellen er et produkt hun er stolt over og står inne for. Hennes stilmotto er "Less is more" noe hun synes buksemodellen gjenspeiler på en fin måte.

Jeansmodellen, som har fått navnet Kim by Mike, har en prislapp 500 kr og kommer for salg i 11 ulike land, Norge selvsagt i blant dem, i slutten av måneden. Jeansen vil også være tilgjengelig over nett hos Asos.com.

Med noen vask på baken, og muligens også noen fremprovoserte hull på knærne har du kanskje sommerens favorittjeans i boks! Vi vet alle at den perfekte vintage Levi's buksen, som sitter akkurat som den skal, er svært vanskelig å finne.