© Desiree Mattson

Nytt Costume i butikk: Pink Power

Endelig er vår november-utgave her! Hele 172 sider proppfull av inspirasjon og lesestoff med to vakre cover.

De siste seks årene har likestilling og jenters rettigheter vært vår hjertesak. Hvert år, på FNs internasjonale jentedag den 11. oktober er vi med og deler ut Jenteprisen. Den går til noen som gjør en forskjell for jenters rettigheter. I tilegg lanserer vi et designsamarbeid til inntekt for Plan hvert år.

I år har vi designet en veske sammen med det norske tilbehørsmerket Cala Jade. Den kommer i to farger, brun og rosa. Vi håper du elsker den like mye som oss. Alt overskuddet går til Plan og deres Jentefond, som jobber for jenters rettigheter verden rundt. Kjøper du #Equality-vesken, støtter du vår hjertesak.

Til å fronte det hele har vi fått med oss den nye modellstjernen og sykepleierstudent Ayan Mou (23), som du også får møte.

Nytt Costume i salg nå med to nydelige cover.

© Desiree Mattson
© Desiree Mattson

I tillegg til vårt store #Equality-prosjekt er denne utgaven proppfull med ekstra mye lesestoff, historien om feministikonet og kunstner Niki de Saint Phalle, et møte med smykkefamilien David Andersen og den kjente beautyprofilen Emilie Tømmerberg – samt en egen 32 sider catwalk-spesial.

Her får du oversikt over alle høstens tendenser - til inspirasjon når du skal kle deg. Men det viktigste budskapet jeg vil at du skal ta med deg inn i vinteren er dette:

Vi har alle en stemme. Bruk den!

Du kan kjøpe den fine Equality-vesken på calajade.com og den koster 2 900 kroner. Alt overskuddet går til Plan Norge og deres Jentefond.

Sjefredaktør
Kine B. Hartz

Kjøp #Equality-vesken på Calajade.com nå!

Kjøp #Equality-vesken på Calajade.com nå!