Nytt smykkedesign i Norge

Hver bokstav er håndlaget på bestilling i 18 karat rosegull. Vi elsker de skjønne og minimalistiske smykkene fra NEVA OSLO!

NEVA OSLO er et forholdsvis nyetablert smykkemerke med lekre armbånd som passer til enhver.

Merket ble startet i 2014 av slovakiske Zuzana Spustova, som jaktet etter et tidløst og unikt smykke til sønnen, mens hun fartet rundt i gatene i Paris. Helst noe han kunne ha på seg hver eneste dag. Et mislykket søk ble til en fødsel av merket NEVA, som senere ble til Zuzanas mest elskede prosjekt.

– Å opprette NEVA og arbeide med et utrolig team har brakt mer glede enn jeg noensinne kunne ha drømt om, forteller designeren.

En annen drøm som gikk i oppfyllelse var da hun fikk igjennom samarbeidet med Naked Heart Foundation som er en veldedighetsorganisasjon som støtter vanskeliggstilte barn, med supermodellen Natalia’s Vodianova i spissen. En prosentandel av salget går til denne organisasjonen.

NEVA OSLO tilbyr håndlagde smykker av 18 karat rosegull til både barn og kvinner i form av armbånd som tilpasses med navn eller bokstaver. Zuzana står for designet og sørger for at alle produktene er i perfekt tilstand før de sendes ut til kunder over hele verden.

Smykkene selges eksklusivt hos Heaven Scentpå Eger i Oslo, og kan bestilles fra butikkens nettside. Førstkommende fredag og lørdag kan du også møte designeren i butikken på Eger, og med hjelp og veiledning forhåndsbestille smykket ditt.