© costume.no

Optisk nytenkning i Bergen

De vil endre måten vi bruker briller på og gjøre dem mer tilgjengelig. Kaibosh produserer prisvennlige briller, som i tillegg er helt rå.

© costume.no
  • Brillen sitter midt i ansiktet og er det første vi ser på et annet menneske, presiserer Rowley, en av kvinnene bak det bergenske brillemerket Kaibosh.

    Når brillene er såpass dyre som de er i dag resulterer det i at brillene nesten aldri blir byttet ut. Så hvor enn mye vi endrer på klesstilen er det ett element som forblir konstant - og det er brillen. Løsningen sitter i rimeligere innfatninger og linser, noe Kaibosh nå har lansert.

© costume.no

Brillene er håndlagde og utviklet av optikere med over 50 års erfaring i bransjen. De er laget i materialer som lett kan tilpasses av kunden selv, i stedet for å måtte gjøre det hos optikeren. Og det beste av alt - brillene koster 1.000 kr for styrke -3 til +3 og 1.500 kr. dersom du hever styrken ytterligere til -/+8. Solbrillene koster 750 kr. En ytterlig bonus - frakten er gratis.

Brillene selger de på nett og i butikk, men de ønsker ikke å selge dem hos de tradisjonelle optikerne som alle andre brillemerker. Derimot vil de at kundene skal kjøpe briller på lik linje med andre accessoirer - de vil at brillene deres skal sitte side om side med de mest attraktive veskene og skoene i de kuleste butikkene verden rundt. Det kunden skal finne er et enormt utvalg av modeller og farger, både på solbriller og ordinære briller.

© costume.no
  • Vi vil revolusjonere måten folk bruker briller på. Det skal ikke kun være en plikt å skaffe seg et par nye briller eller solbriller, men en gøy og inspirerende opplevelse, avslutter Rowley.

    Kjøp Kaibosh på Kaibosh.com og gjennom utvalgte klesbutikker som LOT 333 i Bergen, Freudian Kicks i Oslo, samt Wood Wood i København, Århus, Wien & Berlin.

Les også: Sesongens kuleste solbriller, vårfavoritter fra 5 norske designere og 15 lekre håndvesker.