& Other Stories med nytt designersamarbeid

Merket har gått sammen med designer Rejina Pyo om en kolleksjon med tidløse plagg.

Samarbeidskolleksjoner er et populært konsept som lar motefans få tak i designplagg til highstreet-priser. Det ferskeste designsamarbeidet er det & Other Stories som står for, det tidløse merket har gått sammen med designer Rejina Pyo om en kolleksjon med nydelige og holdbare plagg.

Rejina Pyo i en topp fra kolleksjonen.

Den koreanskfødte, London-baserte designeren Rejina Pyo etablerte merket i sitt eget navn i 2013, og kjolene hennes ble raskt favoritter blant stilikoner som Pandora Sykes, Leandra M. Cohen og Camille Charriere. Nå blir hennes populære design tilgjengelig til budsjettvennlige priser:

– Sammen med & Other Stories ville jeg skape en tilgjengelig og variert kolleksjon med holdbart fremstilte og langvarige materialer. Jeg hadde den travle kvinnen i tankene - hun som alltid er på farten og trenger plagg som passer både til dag- og kveldsbruk, sier Rejina Pyo om kolleksjonen.

Rejina Pyos kolleksjoner er etter designerens eget utsagn alltid skapt med "virkelige" kvinner i fokus, og modellene som er brukt kampanjen reflekterer dette.

– Jeg er opptatt av å inkludere kvinner i kampanjen som jeg syntes er inspirerende: Lotta Klemmings, Sveriges eneste kvinnelige østersdykker, Brittany Asch, en fantastisk florist basert i LA, og Poppy Okotcha, en UK-basert naturforkjemper og hagedesigner. Sammen uttrykker de den styrken, lidenskapen og koblingen til naturen som jeg forholder meg til, sier Rejina Pyo.

Kolleksjonen henter inspirasjon nettopp fra naturen og er fremstilt av hovedsakelig holdbare materialer som økologisk bomull og ull som er sertifisert i henhold til Responsible Wool Standard (RWS).

Lotta Klemmings

Samarbeidskolleksjonen består av elleve plagg og inneholder luksuriøse silkekjoler, skreddersydde dresser, kjoler og en ermeløs silketopp. Fargepaletten inneholder nydelige og energiske toner som mandarin og safrangul, i tillegg til mørkegrå, svart, hvit og khaki.

Du kan se kolleksjonen i sin helhet under. Den kommer i salg i utvalgte butikker og på stories.com fra 15. april