Personliggjør vesken din

Gjør Louis Vuitton-vesken din mer personlig med dine egne initialer.

Den originale koffertmakeren, Louis Vuitton er en moderne pioner, som gang på gang forener tradisjon med innovasjon.

L**ouis Vuitton har alltid tilbudt sine kunder personifiseringsmuligheter som håndmalte initialer på deres harde reisekofferter og hot stamping av initialer på små lærvarer.* Denne servicen fikk i 2008 selskap av Mon Monogram som inviterer kunden til å utforme sin egen, personlige stil med initialer og striper på sine klassikere. Mon Monogram har inntil nå kun vært tilgjengelig på utvalgte modeller, som håndvesken Speedy, reisevesken Keepall, reisekofferten Pegase og vesken Neverfull*. Servicen utvides nå til å også gjelde små kanvas- og lærvarer som lommebøker, passetui, kalendere og tegnebøker.

Design ditt eget uttrykk på louisvuitton.com med Mon Monogram. Med alfabetets 29 bokstaver og 17 fargekombinasjoner til, utgjør det mer enn 200 millioner mulige kombinasjoner!

Personifisering på reiseveskene er allerede tilgjenglig i butikk, mens personifiseringen av de mindre kanvasvarene vil være mulig fra september av. Alle produkter blir håndsydd på bestilling på verkstedet i Asnières-sur-Seine utenfor Paris. Det tar fra seks til åtte uker å produsere en veske med Mon Monogram.