© H&M

Plaggene du bør sikre deg fra H&Ms nye Conscious-kolleksjon

Her er favorittene fra H&Ms nye høstkolleksjon.

Den 13. september slippes endelig H&M Fall 2019 Conscious ut i butikkene. Likevel er det ikke første gang materialene i plaggene ser dagens lys – plaggene i kolleksjonen er nemlig i hovedsak laget av brukte plastflasker og andre resirkulerte materialer.

Klesgiganten gav i fjor et løfte om å bruke kun materialer med mindre påvirkning på miljøet innen 2030. Den nylanserte kolleksjonen er en fortsettelse på dette løftet, samt et steg i riktig retning mot mer mote som har mindre påvirkning på miljøet.

© H&M

Dette er plaggene laget av

Materialet i plaggene stammer i hovedsak fra brukte PET-flasker, som blir bearbeidet og spunnet til fiber. Resirkulert polyester er gjennomgående i kolleksjonen og finnes i både kjolene, den skreddersydde skjorten, yttertøyet og strikkeplaggene. Plaggene i jersey er laget av økologisk bomull eller en miks av TENCEL™ lyocell fibre.

Kolleksjonen består av klassiske og sofistikerte høstplagg i lyse jordtoner, sort og oransje som passer perfekt inn i hverdagsgarderoben.

  • H&Ms Conscious-kolleksjon for høsten 2019 tar utgangspunkt i tidløse klassikere som man alltid vil ha i garderoben. Design i materialer som har mindre påvirkning på miljøet som er skapt for å vare lenge og sesongens nøkkelplagg som vil oppdatere garderoben i høst, sier Maria Östblom, Head of Design Womenswear i H&M.
© H&M

Den klassiske høstkåpen

Blant plaggene i kolleksjonen finner du denne klassiske kåpen som holder deg varm i det kalde høstværet. Kombiner kåpen med en chunky strikkegenser, skinnbukser og et par kule boots. Kåpe fra H&M, kr 999.

© H&M

Dress opp, dress ned-kjolen

Kolleksjonen består også av flere fargesterke plagg – slik som denne ribbestrikkede kjolen. Denne passer perfekt både til hverdags og til fest. Kombiner den med en oversized blazer og sneakers til hverdags, og statement-smykker og høye boots til fest. Kjole fra H&M, kr 299.

© H&M

Si det med ruter

Ruter er mye i fokus denne sesongen, og denne skjorten gir antrekket ditt det lille ekstra i hverdagen. Kombiner den med en hoodie, jeans og boots. Skjorte fra H&M, kr 299.

© H&M

Chunky strikk

En grov strikkegenser med høy hals er et must-have plagg i høstgarderoben. Kombiner genseren med et midi-skjørt, en stor hårbøyle og strømpebukser. Genser fra H&M, kr 249.

Sjekk ut resten av kolleksjonen, HER!

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for H&M.