Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Juergen Teller

Proenza Schouler og Birkenstock i nytt designsamarbeid

Se resultatet av det spennende samarbeidet - det er både eksklusivt, kult og komfortabelt

Birkenstock har etterhvert blitt fast inventar i manges garderober, og et nytt samarbeid hinter til at den fotvennlige sandalen også vil bli en stor trend denne sesongen.

Under moteuken i New York i høst presenterte den amerikanske designer-duoen Proenza Schouler to nye versjoner av Birkenstocks velkjente sandaler, og nå er de nye modellene endelig lansert.

© Juergen Teller

Det er modellene Arizona og Milano som har vært utgangspunkt for de nye designene, som med inspirasjon fra arbeidsklær og sportsverdenen er utstyrt med borrelåslukning i stedet for de klassiske spennene. Sandalene kommer i sort, hvit, okergul og sølv. Alle har en tydelig søm i en kontrastfarge, og er laget i samme kalveskinn som Proenza Schoulers kolleksjoner.

–Birkenstock og Proenza Schouler deler en felles respekt og beundring for godt håndverk og arbeid med detaljer som inngår i alle våre produkter, sier Jack McCollough og Lazaro Hernandez, designere og grunnleggere hos Proenza Schouler.

Kolleksjonen er tilgjengelig på Net-a-porter nå, og kommer i utvalgte butikker senere i mars. Tilhengere av en sporty og avslappet stil kan bare glede seg til varmere tider hvor man kan få luftet tærne iført de behagelige og kule sandalene.

Mer om Motenyheter? Motta Costumes nyhetsbrev