© costume.no

Reese Witherspoon for Lindex

Lindex presenterer sitt nye konsept med Oscar-vinneren og skuespilleren Reese Witherspoon i spissen.

Lindex annonserer at Reese Witherspoon er deres nye kampanjemodell. Hun er positiv, varm og full av energi, og har en fantastisk evne til å kombinere en ledig stil med hollywoodglamour.

  • I kampanjen presenterer Reese høstens motekolleksjon som er inspirert av California, perfekt, sier Hanne Leino, Country Manager for Lindex Norge.

”Get The Look” er Lindex' nye kommunikasjonskonsept som skal inspirere motebevisste kvinner med en prisgunstig, komplett stil. Gjennom å vise hvordan man kan style de seneste trendene med favorittene blant basisplaggene, vil Lindex gi sine kunder en moteopplevelse i verdensklasse.

Lindex' høstkolleksjon er inspirert av 70-tallets feminine og kule stil der ulike mønstre og materialer mikses. Denim og strikk, gjerne lag på lag, er viktige i høstens trendy og ledige California-look.

  • Jeg har alltid elsket denim og strikkede plagg som kan mikses og matches. Lindex' mote passer min stil perfekt og jeg er veldig glad for å være modell for den nye kolleksjonen, sier Reese Witherspoon