© Björn Borg

Robyn + Björn Borg = SANT

Den svenske platinablonde popsensasjonen Robyn har inngått samarbeid med Björn Borg. Den 28. februar slippes det eksklusive samarbeidet. Men du får en sniktitt her!

Björn Borg kan stolt røpe deres eksklusive samarbeid med den svenske artisten Robyn. Deres samarbeid er en moderne unisex kolleksjon som tilbyr en mix av edgy sportstøy og street fashion. De har valgt å kalle kolleksjonen RBN.

Den 28. Februar kan du shoppe produktene på YME.

Psst! Det gjelder å være tidlig ute, da kolleksjonen er limited edition.

Robyn
© Björn Borg

Robyn forteller om visjonen bak den nye kleskolleksjonen: "RBN gjenspeiler min kjærlighet for street style, og hvordan den vises i ungdomskulturen. Den er inspirert av mine favoritt klær gjennom tidene. Jeg tenkte det ville være kult å lage klær som jeg kan bruke både på trening og på dansegulvet."

© Björn Borg

Robyn har fått frie tøyler til å gå igjennom Björn Borgs arkiv, og har gjenskapt flere plagg fra 70- og 80-tallet. Kolleksjonen består av totalt 23 plagg i ulike farger. Du kan finne blandt annet hoodies, bukser med sleng, tracksuits, stilige sokker og undertøy.

Mija Nideborn Design Director hos Björn Borg, forteller at kolleksjonen RBN vil tilby alt hva Björn Borg står for. En kreativ sammensetning av sportstøy og mote. Robyn har klart å få til en perfekt sammensetning av Björn Borg, streetstyle og dagens trender.

Kolleksjonen slippes den 28. Februar, da produktene shoppes på YME. Vi gleder oss!!

Tracksuit
© Björn Borg