© Louis Vuitton

Se Louis Vuittons sci-fi inspirerte pre-fall kolleksjon

Store stjerner som Robyn, Sophie Turner, Jennifer Connelly, Emma Roberts, Yaya og Jaden Smith fronter kampanjen med retroinspirerte bok- og filmomslag.

Høstmoten møter skrekk og sci-fi

Selv om vi elsker sommeren, er det alltid stas når pre-fall kolleksjonene kommer i butikk, og med Louis Vuittons siste kolleksjon i tankene, kan ikke høsten komme fort nok. Den kreative lederen hos den franske motegiganten, Nicolas Ghesquière, har i designprosessen til pre-fall kolleksjonen 2020 samarbeidet med flere av sine muser, og resultatet er skremmende godt. Kjente personer som Léa Seydoux, Alicia Vikander, Sophie Turner, Jaden Smith og Angelica Ross er med i kampanjen, som består av plakater og bokomslag til fiktive skrekk- og sci-fi-romaner og filmer med sterkt retropreg.

Vekker nostalgien

Ghesquière sier i en pressemelding at bok- og filmkonseptene ble utviklet før klesdesignet startet, hvilket man fornemmer når man ser de retro-inspirerte kunstverkene. Motefotografen Collier Schorr tok bildene og et team på fire internasjonale kunstnere skapte illustrasjonene.

Kolleksjonen er tilgjengelig hos Louis Vuitton i Nedre Slottsgate i Oslo fra 16. juli til 15. august. Se våre favorittlooks fra den fantastiske kolleksjonen her, som får oss til å drømme om kjølig høstvær.