Se vinneren av Defines Hair Award

Seieren gikk til Rebecca Løckra fra Sør-Trøndelag.

Torsdag 3.november gikk Define Hair Award-finalen av staben i Oslo. De ti finalistene møtte juryen bestående av Define-ambassadørene Marion Ravn, Camilla Pihl og Vibeke Klemetsen, samt juryformann Lise Holm- Glad, og Kamille-redaktør Kjersti Mo.

Rebecca Løckra fra Sør-Trøndelag gikk til slutt av med seieren, og blir dermed Defines neste modell, samt coverjente for Kamille.

  • Det er en helt utrolig følelse, jeg hadde ikke trodd jeg kom til å vinne! Det at en vanlig jente får muligheten til dette syns jeg er helt fantastisk, uttalte Rebecca Løckra.

  • Rebecca har et fantastisk hår! Det er en frisørs drøm å se så langt og sunt hår. Langt hår har jo vært gjennom både vår og vinter flere ganger, så det krever godt stell for at det skal se slik ut etter flere års sparing! Hun blir en flott representant for Define, og jeg vet hun kommer til å oppleve mye gøy sammen med oss i Define-teamet, sa juryformann Lise Holm-Glad.

Ca. 400 gjester var invitert til Define Hair Award og de fikk se de ti finalistene, samt oppleve opptreden av Eva & the Heartmaker, Marion Ravn og DJ Mariann Thomassen. Konfransier for kvelden var Henrik Thodesen, kjent fra “Torsdagskveld i Nydalen”.

Hårpleieserien Define ble lansert i januar 2002 og ble allerede i løpet av kun 4 måneder Norges største hårpleieserie - en posisjon Define fortsatt har i dag. I mai 2011 presenterte Define en helt ny profesjonell hårpleieserie. Produktene er basert på verdensledende teknologi fra Elida Hair Innovation Centre i Paris og ekspertisen til Defines frisørteam, et utvalg dyktige, norske frisører.