© Wenn.com

Sommerens store trend overrasker

Dersom du syntes at fjorårets sykkelshorts var kontroversiell, bør du nok allerede nå forberede deg mentalt på denne sesongens it-plagg...

Hvis du tar en titt rundt det lokale treningsstudioet, kan det være vanskelig å se forskjellen mellom de svette treningsentusiastenes treningsklær og klærne du ser på gaten. Dette er fordi de sportslige referansene har fått innpass i garderoben vår de siste årene. Det er også derfor de tette sykkelshortsene ble funnet frem igjen i fjor sommer. De er, i likhet med leggings, blitt et plagg som har fått innpass som en del av hverdagens garderobe, og nå ser det ut til at det er behov for å lage plass til enda en annen sportsinspirert vare.

Bodysuit, trikot og heldrakt. Kjære barn har mange navn, og sommerens it-plagg har også mange funksjoner. Heldrakten kan brukes både til yoga og ballet, og nå også til fest og hverdags. Denne trenden er noe overraskende, spesielt fordi drakten krever litt mot til å ha den på seg. Det er midlertidig ingen hinder for moteløvene. Nå er det blitt klart at flere, inkludert den uoffisielle dronningen av moteuken i Paris, Celine Dion, har lagt sin elsk på den stramme drakten.

I Celine Dions tilfelle var det snakk om en svart heldrakt fra Chanel, stylet med et matchende Chanel-belte. Chanel kom tidlig på banen, og viste den stramme heldrakten allerede i fjor sommer. Dog tok trenden for alvor fatt etter at Jacquemus’ seneste motevisning viste en strikket variant, som ble delt flittig på diverse sosiale medier.

Jacquemus’ populære heldrakt er som sagt strikket og kommer i rosa og grå, men også hvit, som vist av modellen Emily Ratajkowski. Er hvit litt for utfordrende kan du gå for en sort variant, som også er lettere å finne i flere prisvennlige versjoner fra diverse sports- og yogamerker.

Hvis du er overbevist, kan du scrolle ned og finne forskjellige varianter av sommerens dristigste trend.