© costume.no

Soulland for Adax

Når et av Danmarks hippeste herremerker inngår et samarbeid med en gammel traver på veskefronten skjer det fantastiske ting.

© costume.no

Hippe København-gutter bærer designnavnet i nakken. Om ikke damene deres allerede har tyvlånt plaggene. Herremerket Soulland har for lengst oppnådd kultstatus i nabolandet med sine utagerende trykk og sterke fargevalg. Nå søker sjefdesigner Silas Adler nye utfordringer og har inngått et samarbeid med veskeprodusenten Adax. Sistnevnte har produsert vesker siden 1982 og deres fokus ligger primært på kvalitetsskinn, noe som var en utløsende faktor for Soulland da de takket ja til tilbudet.

For Adax var det Soullands tydelige designprofil som stod i fokus:

  • Det er viktig for oss å samarbeide med designere som har noe å fortelle, og som gjør det på sin måte. Det er ikke nok at de er kjent, vi legger også stor vekt på at det er innhold i deres design. Samarbeidet med Soulland har gitt oss en ny designdimensjon, gjennom annerledes og uventet design, forteller Eugen Silfen, sjefdesigner hos Adax.

Kolleksjonen er en kombinasjon av klassisk svart og kamelfarget skinn, iblandet koboltblå elementer. For å reflektere Soullands typiske lekne signatur valgte Adler å bruke stempler for å håndprege skinnet med alt fra dinosaurer til monogrammer. Her har klassiske weekendbager, ryggsekker og clutcher fått en moderne og annerledes uttrykk. Og unisex - det er de fremdeles i stor grad. Kjøp dem til typen og stjel dem tilbake når du ønsker.

Soulland for Adax-kolleksjonen slippes i august.

© costume.no

Sjefdesigner for Adax, Eugen Silfen, til venstre. Sjefdesigner for Soulland, Silas Adler, til høyre.

© costume.no

Ryggsekk fra Soulland for Adax, 2.999 kr.

© costume.no

Portemoné fra Soulland for Adax, 399 kr.

© costume.no

Kolleksjonen ble stemplet for hånd for å prege skinnet og gi det Soullands karakteristiske signatur.