© Iselin Strømsvåg, Olga Denisenko

Stem på din designfavoritt!

Stem frem Rosemounts Årets Nykommer og vinn billetter til Costume Awards 2012.

72 unge designere fra hele landet har kjempet om prisen som årets nykommer som skal kåres foran en samlet norsk motebransje i januar.

  • Det er utrolig gøy å se at det er så mange flinke designerspirer i Norge. Det var mange gode bidrag, og jeg gleder meg til å se finalistenes kjoler ferdig sydd, og på modellene, sier Charlotte Thorstvedt.

Hun sitter i juryen som har plukket ut tre finalister til Rosemounts Årets Nykommer, og som skal kåre en endelig vinner under finalen på Costume Awards i januar. De konkurrerende designerspirene har tegnet et aftenantrekk inspirert av Rosemountflaskens diamantformete etikett og harmoniske stil.

Stem frem Folkets Favoritt

I finalen er det nå skisser av tre helt fantastiske aftenkjoler som er like varierte som deltakernes bakgrunn.

  • Vi har hatt bidrag fra alt fra folk som går på videregående, til studenter ved Esmod og designskoler i utlandet og folk med en helt annen bakgrunn. Hele landet er representert. Det høye nivået kan vi se igjen i de tre utvalgte bidragene, sier Vanessa Rudjord juryleder og sjefsredaktør i Costume.

  • De tre finalistene har utmerket seg med sine egne individuelle uttrykk, og jeg er veldig spent på hvem som blir Folkets Favoritt. Det er ikke enkelt å avgjøre hvilken kjole som er best, sier jurymedlem Katrin Juvet som representerer Rosemount i Norge.

Du kan nå stemme på din favorittkjole og samtidig bli med i trekningen av billetter til finalearrangementet for deg og en venn. Folkets favoritt vil bli hedret under finalen når Costume Awards arrangeres for sjette gang 26. januar. Vinneren av Årets Nykommer får et praksisopphold som designer hos Filippa K i Stockholm.

Stem her

Følg denne lenken for å stemme på din favoritt!

Vi gjør oppmerksom på at prisutdelingen av Costume Awards har 18-årsgrense.