Stem på din designfavoritt

Stem frem Rosemount Årets Nykommer og vinn billetter til Costume Awards 2013

68 unge designere fra hele landet har kjempet om prisen som årets nykommer som skal kåres foran en samlet norsk motebransje 17. januar.

­­­- Det er utrolig gøy å se at det er så mange flinke designerspirer i Norge. Det var mange gode bidrag, og jeg gleder meg til å se finalistenes kjoler ferdig sydd, og på modellene, sier Charlotte Thorstvedt.

Hun sitter i juryen som har plukket ut fem finalister til Rosemount Årets Nykommer, og som skal kåre en endelig vinner under finalen på Costume Awards i januar. De konkurrerende designerspirene har tegnet en kjole eller et annet komplett antrekk inspirert av godt håndverk og naturens eller vingårdens sterke og livlige farger.

Stem frem Folkets Favoritt

I finalen er det nå skisser av fem helt fantastiske antrekk som er like varierte som deltakernes bakgrunn.

  • Vi har fått bidrag fra norske designstudenter både i inn- og utland og folk med en helt annen bakgrunn. Hele landet er representert. Det høye nivået kan vi se igjen i de fem utvalgte bidragene, sier Vanessa Rudjord juryleder og sjefsredaktør i Costume.

- De fem finalistene har utmerket seg med sine egne individuelle uttrykk, og jeg er veldig spent på hvem som blir Folkets Favoritt. Det er ikke enkelt å avgjøre hvilken kjole som er best, sier jurymedlem Katrin Juvet som representerer Rosemount i Norge.

Du kan nå stemme på din favorittkjole og samtidig bli med i trekningen av billetter til finalearrangementet for deg og en venn. Folkets favoritt vil bli hedret under finalen når Costume Awards arrangeres for sjette gang 17. januar. Vinneren av Rosemount Årets Nykommer får et praksisopphold som designer hos den norske stjernedesigneren Kristian Aadnevik i London.

Stem her Følg denne lenken for å stemme på din favoritt!

Vi gjør oppmerksom på at prisutdelingen av Costume Awards har 18-årsgrense.