© costume.no

Støtt Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon

Støtt en god sak ved å kjøpe årets rosa sløyfe!

Kjøp årets rosa sløyfe og støtt Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon og kampen mot brystkreft. Lindex Norge er en av hovedsponsorene for og er også blant de som har støttet aksjonen lengst. Gjennom å kjøpe en rosa sløyfe kan både menn og kvinner støtte Kreftforeningens kamp mot brystkreft.

Hver sløyfe koster kr 30 kroner og alle inntekter fra salget går til Kreftforeningen. På nett finner du den symbolske sløyfen, og i våre butikker finner du i tillegg nål, refleks og handlenett. Alt i månedens farge rosa!

Match ditt antrekk med et spesialdesignet rosa armbånd fra kolleksjonen Missoni-Lindex. Et lekkert tilbehør for bare 100 kroner, der 50 % av salget går til brystkreftforskningen og Rosa sløyfe-aksjonen. Skinnarmbåndet er en del av Missoni-Lindex sin accessoirkolleksjon og Rosa Sløyfe-kampanjen.

  • Samarbeidet med Lindex har gitt oss en unik mulighet til å bringe prisbevisst luksusdesign til alle kvinner, og samtidig gi noe tilbake, gjennom en verdensomspennende bevissthet rundt brystkreft, sier Angela Missoni.