Supermodell i ny selfiekampanje

Selfies er ikke lenger kun forbeholdt de sosiale medier. Daria Werbowy fronter en ny kampanje som er basert på selvportretter.

Daria Werbowy er en del av den nye generasjonen av store supermodeller, og denne sesongen er hun aktuell i kampanjer for blant annet Céline, Equipment og Diane Von Furstenberg. Motehuset Equipment baserer motekampanjen sin på sesongens store trend: selfies.

Selvom Daria Werbowy til daglig poster selfies til sine mange følgere på Instagram @dotwillow, så forteller den vakre modellen til Vogue.com at det var en grenseoverskridende opplevelse under samarbeidet med Equipment. Den uvante oppgaven ble til en følelsesladdet prosess for Daria Werbowy:

”Jeg så nye kvaliteter ved meg selv i den kreative prosessen, og oppdaget dessuten at jeg hadde problemer med å kontrollere meg selv. For meg er dette en mer sann presentasjon av meg selv enn noen andre har sett tidligere", forteller modellen til Vogue.com.

Daria Werbowy filmet seg selv i over to uker i sitt hjem i Irland, og resultatet ble en rekke fine bilder og denne videoen, også skutt og redigert av modellen selv:

Kilder: Vogue.com, Equipmentfr.com og Samsung