© costume.no

Trendsales lanseres i Norge

Nettbutikken feirer lansering i Norge med pop-up-butikk i Øvre Slottsgate 28. september.

© costume.no

Trendsales ble startet i 2002 da de to danske vennene Martin Falslev og Bo Eriksen startet en nettbutikk med slips og moteklær, men utvidet senere til en digital nettbazar, hvor privatpersoner kunne kjøpe, selge og bytte secondhand-klær.

Etter et suksessfylt år var Trendsales som markedsplass en realitet. I dag er Trendsales Danmarks største moteportal - med over 600.000 brukere og 90.000 gjennomførte handler hver måned.

Nå kommer endelig konseptet til Norge! Med Trendsales skal norske fashionistaer ha adgang til et hav av unike secondhand-designvarer. Her kan du finne mer enn 800.000 brukte og nye merkevarer til lave priser.

© costume.no

Lanseringen feires med Pop-Up-butikk i Oslo som i hele tre uker vil gi tilgang til Trendsales i et fysisk univers. Spesielt utvalgte brukere vil presentere varer fra sine profiler - blant annet kjente moteprofiler, artister, kunstnere og andre som har en sterk personlig stil og er opptatt av gjenbruk og gode motekupp.

Her kan du komme og gjøre en god handel, få hjelp til å opprette en profil, tips til hvordan du tar gode bilder, og lære hvordan du handler smart på nett.

Trendsales Pop-Up Shop er åpen fra 28. september til 19. oktober i Øvre Slottsgate 5 (F5) i Oslo.

**Åpningstider mandag til lørdag 10-19 (17).**