Velkommen til nye Costume.no!

I dag klikker du deg inn på vår nye, freshe nettside som skal gjøre det enda mer inspirerende for deg å være sammen med oss!

Som Norges ledende motenettsted med massevis av daglige nyheter og oppdateringer ønsker vi å gi deg den beste opplevelsen. Derfor vier vi nå enda mer plass til større bilder og gir deg et mer delikat og oversiktlig utseende.

Vi vil at du som Costume-leser skal være den første til å få vite hva som skjer i moteverdenen og på catwalken, hvem du bør følge med på og hva du bør shoppe, akkurat nå. Å være sammen med oss enten det er på papir, på pc, på mobil eller på ipad skal alltid være gøy, oppdatert, eksklusivt og underholdende. Det du ikke får her inne og vil vite mer om, får du i bladet. Mens motenyhetene du trenger i dette øyeblikk finner du her på Costume.no og på våre sosiale medie-kanaler.

Fremover kan vi med glede fortelle deg at vi også kommer til å gi deg mer video, både inspirerende “behind the scenes”-filmer fra fotoopptak, men også videosnutter du kan lære noe av.

Vi gleder oss til å møte deg i vår nye drakt hver eneste dag, og håper du vil være med på alt det spennende som kommer her fremover!

God fornøyelse!

Hege Aurelie Badendyck
Sjefredaktør