Motepersonlighet Celine Aagaard med skokolleksjon

Redaktør og moteikon Celine Aagaard har tidligere vært ansikt utad for Eurosko. Nå har hun designet sin egen skokolleksjon.

  • Jeg var bedt på en fest i Monaco for noen år siden. Blant gjestene var stjerner som Pamela og Prins Albert. Det første de i døra sa til meg var; du har veldig kul stil, men de skoene må du gjøre noe med, ler Celine Aagaard, og innrømmer at hun ofte gikk med slitte boots før i tiden.

Etter den gang har motepersonligheten tydeligvis lært, for i dag står det sko på menyen. I en leilighet på Frogner er både frokost, loafers, ankelstøvletter og pumps dandert på bordet. Det er duket for lanseringen av Eurosko x Celine Aagaard. Redaktøren, it-jenta og stilikonet har nemlig designet sin aller første skokolleksjon for kjedegiganten, og starter dagen sammen med presse og bloggere.

Selv er Celine iført en gulvlang kjole stylet med et par hvite pumps som hun selv har designet.

  • Da vi begynte å jobbe med skokolleksjonen, var hvite sko noe jeg savnet i garderoben. En hvit sko gjør mye med antrekket - og personlig liker jeg å style de sammen med en kjole som denne eller en sort dress, sier hun.

Leste du? Fransk luksusbutikk åpner i Oslo

  • De som kjenner meg vet jeg er glad i å danse, men sist jeg var på fest endte det med at jeg måtte dra hjem tidlig på grunn av vonde sko. Derfor har jeg designet disse skoene med en god og tykk hel - slik at man kan danse hele natten, sier Celine.

En annen sko som vekker oppsikt er et par sorte loafers. Den lille metalldetaljen på skoen minner om sommerskoene til luksusmerket Céline. Celine selv innrømmer at hun har latt seg inspirere av både Céline og Balenciaga, som hun er personlig fan av selv.

  • Denne kolleksjonen representerer det praktiske, de stramme linjene, det sorte og hvite - som jeg er opptatt av - den eksklusive touchen og at de er komfortable. Det er ikke noe vits i å lage sko som ingen vil kjøpe. I tillegg er det viktig for meg å lage sko som jeg selv ønsker å kle meg i.

Eurosko x Celine Aagaard vil være i salg fra og med i dag, og prisen ligger på kr 1.100 og oppover.

Fikk du med deg: Dette er vesken alle snakker om nå