Det beste av det beste under moteuken i København

Vi kom, vi så, vi shoppet, vi dro. Se høydepunktene fra moteuken i København!

FAVORITTVISNINGEN

Vi har forlengst forelsket oss i Ganni, i hele brandet, med deres energirike team, unike måte å fornye seg på hver sesong og gjennomsyrede, kule design. Denne moteuken gjorde de det igjen, og overrasket oss med sin visning. Til en luguber nattklubb inviterte de pressen, plasserte dem i båsene med en drink i hånden og modeller gående (og dansende) rundt i korridorene og på dansegulvet. Showet var annerledes, rått og 90-tallspreget. Nå gleder vi oss til å se kolleksjonen tett på i showrommet.

Bildet: Redaksjonen og Copenhagen Fashion Week.

FAVORITTKOLLEKSJON

Med engang modellene kom ut var vi solgt - høstens desidert fineste kolleksjon var signert Baum und Pferdgarten. Vi elsket dressbuksene med de feminine volangene foran på leggen, leopardpanelene på ermene, de ankelside, romantiske kjolene og velourslengbuksene.

Bildet: Redaksjonen og Copenhagen Fashion Week.

Snart er den ute i butikk - Se H&Ms nye studiokolleksjon her!

DET VAKRESTE VISNINGSLOKALET

På en kald og guffen vinterdag er det ingenting bedre enn å plutselig befinne seg midt i en grønn oase, omringet av palmer og enorme, antikke statuer. Glyptoteket er noe av det vakreste lokalet du kan finne i hele København, og absolutt verdt en visitt. Vi dro dit for å se høstens kolleksjon fra By Malene Birger - dagens andre høydepunkt.

Vil du vite hvordan motefolket kledde seg under moteuken? Se her!

HER BODDE VI

Vi er 100% rutinemennesker! Men denne gangen valgte vi en annen filial av favoritthotellet vårt - for å vise at også vi kunne være litt ville og gale. Babette Guldsmeden var absolutt like bra som storebroren Axel, bortsett fra at vi ikke fikk klem av staben da vi kom inn døren. Her er det balinesisk tema, alt er økologisk, det er himmelseng på rommet og frokosten er til å dø for. Ingen over, ingen ved siden!

HER SHOPPET VI

Med visninger og møter slag i slag er det ikke flust av tid til shopping, men ett stopp hadde vi planlagt. Det var en snartur innom Notabene. Her selges våre favorittankelstøvletter - som vi selvfølgelig tok med oss hjem - sammen med et par andre hæler. Hvorfor? Fordi de var på salg. Det samme kan vi ikke si om drømmevesken fra Balenciaga hos Illum. Den får vi heller spare til.

Ny sesong, ny garderobe? Neida, noen av vårens største trender har du allerede i skapet. Se hvilke her!

SMYKKEBONANZA

The Jewellery Room er en visningsarena for smykker under moteuken, og et av høydepunktene mens vi er i København. Side om side står de hotteste merkene innen smykkedesign utstilt - rene drømmen for smykkefans som oss.

(f.v. Ole Lynggaard, Pilgrim, Vibe Harsløf)

HER SPISTE VI

Vanedyr som vi er, så spiser vi alltid en lunch på det samme stedet, med de samme menneskene. Group 88, agenturet bak Gucci, Mulberry og Burberry i Skandinavia, inviterte som vanlig til tartar på Bistro Pastis. Et lite stykke Paris i København.

Er du ikke interessert i å vente et halvår med å få kjøpt klærne fra visningen? Nå kan du kjøpe klærne rett etter visningen!